CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 6, 2009

Entah Apa2..

Hmmmm.... pe la ekk jadi ngan aku nie..... ape la yang x kena ngan aku nie

aku ase cam kosong ajer..... ade pak we mcm xde jer... msg dia bpe patah aje... kol? jarang skali... kenapa eikk.. kekadang tuh aku ase cam aku nie mmg single tak terikat ngan cape2.... kekadang tuh aku ase cam aku kapel ngan org len... org yang lebih amik berat pada aku...

huhhh...kenkadang aku teringat kang abg sdara aku.. abg sham.... aku wendu diaaa... aku syg dia.. kekadang dtg giler aku.. aku tenung gambar dia... aku ingt lagi kata2 dia..... aku ingt lagi cara dia bila berdepan ngan aku... aku ingt lagi renungan dia.. aku ingt lagi nada suaranya... aku ingt lagi gelagat nakalnya... semuanya terbuku dlm ingatan aku...

mana mungkin aku lupa cinta pertama aku... siyesss.. aku memang syg dia... ari nie pon aku syg dia,.... family dia pon boleyh terima aku sebagai menantu dia... siap usik2 panggil aku adik ipar.. akak ipar... mana mungkin aku lupa.... mana mungkin aku lupa raut wajahnya yang memalukan diri sendri dok kat dapur semata2 nk dekat ngan aku.... mana mungkin aku lupa ciuman nya di pipiku... sesungguhnya aku syg kn dia..

0 kiss Me: