CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 5, 2009

tag...

1.Bekas kekasih saya adalah :
MUHAMMAD AZRAI ZUBIR.... hurmm... dak sepang.. sama umo.. skrg ni merantau kat johor..

2.Saya sedang mendengar :
lagu...... dari media player sy.... mcm2 ade.. hehee

3.Mungkin saya patut :
tido... look at the time 5.35 am.. x tito lg.. ahiyaaaa

4.Saya suka :
kco orang. menyanyi.. buat org mara.. n bla bla bla..

5.Sahabat-sahabat baik saya :
diary..... dia la yang terbaik buat sy.... ho ho ho.. memang la baik.. dia tuh bende.. x de nyawa.. mne reti buat jaat

6.Saya tak paham :
kenapa sy masih berjaga saat ini... huhhhh... sy mengantok.. tp mata terlalu ceraahh

7.Saya kehilangan :
macek shima sy.... dia balik klang... woi.. balik la cepat.. windu ko doww

8.Ramai yang berkata :
aku ni cute n sexy... wakkakaa tang mana sexy tuh.. adoiiii. lawak.. lawakkk

9.Makna nama saya :
cahaya mata...

10.Cinta itu adalah :
sambal belacan....... (ekekekkee) cinta itu blh diumpamakan macam makan sampai belacan... walau pedas hingga mengalir air mata tapi tetap dimakan jua...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
tido.. zzzZZzzZzZZZzzzZ

12.Saya akan cuba :
jd anak yg solehah.. [AMIINNN~!!]

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
x de had masaaaa.. ngeee

14.Telefon bimbit saya :
Nokia ajewww..

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saya akan cari fon sy... tengok bape misskol n msg... hehehhehe

16.Saya paling meluat apabila :
orang buat2 lawak sengal bila kite ngah moody... bkn elok pon aku.. tp parah ade larr

17.Pesta/Parti adalah :
majlis keraian bersama keluar or kawan2.. or orang ramai

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
ikan emasss..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
baru lahir.... sbb mse tuh sumer org syg sy n nak sy...

20.Hari ini :
aku siapkn tugasan yang budak2 group aku x mo kasi abes... cam cilaka perangai

21.Malam ini saya akan :
nk jmpe barneyy......ekekkee.

22.Esok pula saya akan :
g kenduri kawen... abe x ckup vitamen nk kawennn...

23.Saya betul2 inginkan :
perhatian n kasih syg dr family sy

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
lawa gak aku ni.. ekekekekekeke

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat beli belah~!! XD

26.Makanan Barat atau Jepun :
westernnnl.. hahaha~!

27.Bilik yang terang atau gelap :
terangg........

28.Makanan segera adalah :
megi

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
i love u syg...

30.Siapa yang anda nak Tag?
sape2 jee



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Tuesday, June 2, 2009

Anak Comeyl..



comeylnye budak ni... huhh.. bila la aku nk ade anak sendiri ni??? adehhh.. wndu n windu sewindu windunyaaaaaa.. wahhahaha.. adehhh.. gatal giler aku ni... kawen dlu cik kak oiii.. opsss.. study bior abes dlu..... pastu kawen.. ngehehehe..

opsss.. sowi.. pic td tuh bkn pic anak baby... tapi anak pasangan ni..



eizalan yusof n isterinya...



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih