CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 29, 2009

Cupcakes... Yummy

Hye semua...

ecelli x de nak citer ape pon... saje je gatal nk tulis post ni... sebab x tahan... terliur tengok cupcakes ni.. Ya Allah.. nampak sedap.. ati ni pulak teringin sangat nak... tapi x tau mana nak cari.. hehehe... ye la kat kedai x sama macam yang orang buat speacial for event...

ni pon tengah usha-usha on9 webbies yang tawarkan perkhidmatan membuat cupcake untuk sesebuat majlis.... lagi2 dari kawasan seremban, nilai.. hehehe... kalau ade tuh memang bertuah.. dalam pala otak ni dah plan macam-macam.. tp tinggal kne surf n cari aje.. doa2kn cepat jmpe dengan webbies tu ekk. aminn..

ni antara gambar cupcakes.... hope korang rasa perasaan yang baby ase biler tgk pics2 cupcakes ni ekk.. hehehe.. notty me..













hehe.. cam ne? terliur x? ampon ekk.. hehehe



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


Monday, April 27, 2009

Alyah - Tak Mungkin Kerana Sayang

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
yeah yeah yeah

Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba-tiba
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
yeah yeah yeah

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
yeah yeah yeah





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Avril - When U're Gone

I’ll always needed time on my own
I’ve never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Malique & Najwa - Kau Yang

jangan kau bimbang sayang
di mana ku berada
dengan siapa ku bersama
jangan bimbang ku tetap kau yang punya

bertukar pandangan, senyum
bersalaman ke sekadar berkawan
dan bila cinta dah mula berputik
ah, tak tidur malam
angan-angan jadi pasangan
dan menjadi kenyataan
yang nyatanya, telah banyak kita harung
adakalanya rasa bebas, kadangkala terkurung
kita pernah berpisah dan kembali,
berpisah dan kembali
kembali kerna pengorbananmu kuhargai
hilang separa masa bersama keluarga
teman-teman huru-hara tiada lagi, tata, bye bye
tiada lagi huhu haha
jadi sebagai gantinya lagu ni kau yang punya
yang kau nyanyikan, aku nyanyi juga
tak sempurna tapi ku kan tetap coba
dan janji-janjimu kujanji juga, yup
kini kau dalam duniaku macam hip hop

kerjayaku memang kejam
punca matamu tak boleh pejam
bermalaman, bukan berjam
di mana? dengan siapa kubersama?
berpeluh, bertenaga dengan mic ku berasmara
yang lihat masih menjerit, si genit masih mengenyit
bungkusan dilontar sepuluh digit masih terselit
nah, tidak teruja, mungkin sudah tua
tiada lagi show, kemudian after party
tiada lagi party, kemudian hotel lobi
yang lain masih berpesta
biarkan saja mereka, mereka masih muda
aku di telefon kalau tak di sisimu
dan kalau dengar suara, itu tv atau lagu
jangan bimbang, tiada siapa bersamaku
dan jangan bimbang kalau tiada yang berlaku

satu fakta, dua penipuan
yang pertama kita ambil, dua buang
kenapa mengeluh?
dengar cerita lagi, dah jenuh berkali-kali
komplikasi dalam komunikasi jadi konfrontasi
mulut orang perosak reputasi, pembunuh motivasi
mereka pakar fabrikasi, modifikasi
di depan senyum, belakang dengki
yang cemburu mungkin teman kita sendiri
siapa tahu?
peduli, kita dah semuanya bersama
dah senang bersama, dah susah pun bersama
ketawa bersama, menangis bersama
ku bersumpah harap kita mati pun bersama
ke akhirnya

ku hanya punya kau
dan
hip hop

ku juga bimbang sayang
di mana kau berada
dengan siapa kau bersama
jangan lupa
kau tetap ku yang punya





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Gigi - Nakal

Ampun aduh ampun
Sudahlah jangan menggoda kepadaku
Wowo... wowo...

Kerlingan mata nakalmu
Trus memandang dan merayu kepadaku
Wowo... wowo...

Ohh
Kuhanya bisa menahan perasaan

Tolonglah semoga ini bukanlah mimpi disiang bolong
Wowo... wowo...
Tolonglah tolonglah ibu
Aku jadi seperti orang yang boon
Wowo... wowo...

Oh...
Kuhanya bisa menahan perasaan
Oh...
Semua karena kelakuan nakalmu

Panas panas panas
Panas badan ini
Pusing pusing pusing
Pusing kepala ini

Panas panas panas
Panas badan ini
Pusing pusing pusing





Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Sunday, April 26, 2009

Little Z

salam semuaaaa.. hehehe.. dah lme x jenguk2 kat sini...sowi la bz skit akhir2 ni.. dengan problem kat com nie... adehh... x shuke nyee.. mengong tol lar.. hehehe.. hmm.. tp tu x pe la.. klu de kesempatan macam sekarang ni baby akan cuba coret sesuatu tuk korang baca ea.. hehehehe..

hmmm.. nie nk citer pasal sorang kenalan... x de la rapat.. x de la kenal sgt... takat jmpe 2 kali cam tuh je.. tapi tau je la baby ni, peramah orangnya... hehehehe.. alamak mcm terpuji diri sndri lak.. tp x pe.. sape lg nk puji klu bukan kita sndri kn? hehehe.. tp.. memang betol pon.. sebab ramai yang pasan mcm tu.. hehehehehe.. x kesah ler.. takat yang ne ley bualkn x pe la citer2.. skali klu x de.... xkn nk buat bg ade lak kn... hehehe

hmmm.. dak ni baby pangil dia z..... little Z... hmmm.. encem? x de la sgt.. biasa2 je... baby x minat kat dia lak.. kire kategori bukan b minat ler.. aahhahahaha.. x tau lak korunk.. hmm.. dia nie adehh... ade ampeh gak perangai... cakap nk top... cakap nk boom aje.. tp habuk tarak.. dengan game je nk tunjuk belang... nk belagak dia bgus... hahahaah.. tuh amo komen ler... sbb baby bukan kaki game pon... hehehe...

hmm... 1 lg... dia ni ske masuk campur life org... kalau bg nasihat tuh... reason dlm pale otak dia tuh mmg x ley guna... kata nasihat tuh, bukan ikhlas punya idea la... x tau ler nk cakap cam ne.. ade ke org dh sayang bangat2 kat sorang kawan laki ni.. dia suh putuskn hubungan aje ngan dak tuhh... adehh.. mengong.. bkn bg idea cam ne nk relakskn dak ni... tmbh sakit ati dia lg ade.. adehh..

hmm.. dak nie ske nyebok pasal org.... bertenggek dekat2 ngan kite pastu nk tau sumer citer ngan kite.. adeh.. x malu ke.. ko sape woiiii !!!!... dh bertenggek dengar pastu senyap x pe gak.. tp ni len.. dia punya la bodo bangang pi citer kat orang.. padahal dh kne warning jgn citer kat orang.. memang bangang.. agaknye excited sgt... tu yang terlupa sampai mintak pisau tikam dada dia.. ahhahahaa..

hmmm.. naseb bek sabar ni masih ade.. klu x mebi dia dh x de kot lg.. mebi dh kne sodok... ahahahahhaa.... jaat je mulut baby ni kan.. tp siyes.. dia ni memang bg baby jenis laki x berguna... ye la.. dh rapat n kwan ngan dia.. dh anggap kawan tuh.. dia ley tikam belakang.. citer buruk kawan kat orang len.. buat org len gado... adehh.. memang bodow... spot nama2 yang x logik nk carik pasal..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Sunday, April 19, 2009

My fav..... Cakes

hye semua... assalamualaikum.. saje je ari nie miss nak kongsi favourite dishes miss... miss nie hantu kek sebenarnya..... orang kata suka makan kek... heheheh.. biasanya yang menjadi pilihan mestilah kek coklat.. heheheh.. yang lain agak kurengggggg skit.. tp kadang2 makan gak... cuma miss x reti makan kek cheese... entah kenapa rasanya len macam sangat2.... heheheh..


hehehehe.. sedapnye cake.. biasanya miss xkn stay ngan satu brand... x macam sesetengah orang yang begitu loyal ngan sesuatu brand... bagi miss... yang mana sedap.. itu yang miss pilih... biasanya memang coklat menjadi pilihan... sebab coklat itu besttt...



biasanya miss akan try organise sumthing untuk majlis hari jadi kawan- kawan... sebabnya selain dari mengeratkan hubungan yang sedia terjalin.... miss jugak akan gunakan peluang ni untuk mam kek... hahaha.. orang kata sambil menyelam minum air.. heheehee... betol x... selain tuh miss nak gak rasa pelbagai jenis cake yang ade kat pasaran... ye la.. bkn semua kita tahu melalui tengok je kan.. at least kne rasa.. nnt blh rekomen kat family pulak.. tol x? heehehehehe








Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Saturday, April 18, 2009

From faraduff album

all this pics from nur faratulain nye album... heheh.. snatch yaaa


  • ninnah, fara, nawal
  • nawal & fara

  • fara & hazry
  • faraduf

  • ninnah, fara, n her fwen
  • amalia n fara

  • fara & nawal
  • ninnah, nawal & fara



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

My U8 Gang

This is my gang.... really my gang.. from primary school.. then plus few frens from secondary school.. n we attach to each other ntil now.... hmm. i miss u guyz damn much.. how can i forgot all of u dears... u guyz colours my day as students.... im heppy coz get u guyz as my fwen... fwenn forever sweetiess... i love u allz..




~> aisyah, farah hanisah, aminah
~>faraduff, amalia, nawal



~> amy, sha, emily



~> hazry, rebecca, faris
~> chern fei, aminah, aisyah



~> sha & amy



amalia @ emily



aminah @ amy



farah hanisah @ honey



my basketballz membersz



faris & aisyah



dak2 nakal smk usj 8..



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

Pics Of Mirul



Hye... ni nk share pics2 mirul.. hehehee x byk... tp ade laaa... hee.. dia ni memang liat bab bergambar..... so.. mana yang ade ni kire bertuah laaa... hehehehe













Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih