CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 3, 2009

Miss Cute & EcHo

aduhai.... asyik kne serang soklan2 ni bertubi2.... korunk ni.. adeh betol laaaa... sedih aku tgk kat korunk ni... dah banyak kali ckp pon korang stil nk tnye macam2... sorang aje tnye wakilkan semua.. pon korunk x puas ati... still nk tnye byk2 kali.. sedih betol la.. so la ni lekat kat blog.. kasi semua orang tau..

Miss Memang ADA HUBUNGAN dengan ECHO.. !!! dah bape lame??? hope selama-lamanya..... miss Sayang echo Sangat2.... n echo pon selalu ckp dia sayang miss... hahahha.. korunk jgn jles lak... ngeee... miss bahagia sekarang ngan echo.... miss memang selalu jumpa Echo..x de la selalu sangat.. tapi tiap2 minggu tuh ade la jumpa.... depends on time... kalau free, blh la jmpe selalu.. betol kn??

biarlah orang nak cakap pasal yang buruk2 pasal echo... miss x kesah.. coz miss dh terima dia seadanya.. baik dan buruk dia semua miss terima.... in fact.. echo sndri mengaku salah dia.. jahat dia pada miss.... n dia tau semua pasal miss.... my lifestyle, my frens dan lain2... antara kami senang tuk berbincang... senang untuk berkongsi.... so.. asenye x de masalah untuk menjamin kelancaran hubungan kami... tipu la kalau kami x pernah gado, kecik ati.. selalu.. tapi.. itu semua rencah utk mengeratkan kami..

Miss Cute selalu Turun Melaka???? hmmm.. biar lah... bukan guna duit korunk pon.... nk kecoh2 tuh kenapa.... to tell u frankly... miss masih anak melaka.. sbb kampung miss kat melaka... even sdara pon banyak kat melaka... so, asenye tak salah lepak melaka selalu.. lagipun... echo pon stay melaka.. blh la jmpe.. bkn selalu jmpe pon... jarang.. sekali seminggu......

ckup dlu smpai sini.... lain kali di post yang lain... miss dengan topik yang lain pulak....

0 kiss Me: