CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 19, 2009

My fav..... Cakes

hye semua... assalamualaikum.. saje je ari nie miss nak kongsi favourite dishes miss... miss nie hantu kek sebenarnya..... orang kata suka makan kek... heheheh.. biasanya yang menjadi pilihan mestilah kek coklat.. heheheh.. yang lain agak kurengggggg skit.. tp kadang2 makan gak... cuma miss x reti makan kek cheese... entah kenapa rasanya len macam sangat2.... heheheh..


hehehehe.. sedapnye cake.. biasanya miss xkn stay ngan satu brand... x macam sesetengah orang yang begitu loyal ngan sesuatu brand... bagi miss... yang mana sedap.. itu yang miss pilih... biasanya memang coklat menjadi pilihan... sebab coklat itu besttt...



biasanya miss akan try organise sumthing untuk majlis hari jadi kawan- kawan... sebabnya selain dari mengeratkan hubungan yang sedia terjalin.... miss jugak akan gunakan peluang ni untuk mam kek... hahaha.. orang kata sambil menyelam minum air.. heheehee... betol x... selain tuh miss nak gak rasa pelbagai jenis cake yang ade kat pasaran... ye la.. bkn semua kita tahu melalui tengok je kan.. at least kne rasa.. nnt blh rekomen kat family pulak.. tol x? heehehehehe








Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

1 kiss Me:

amirah said...

cheese cake lorr yg sedap..
cheese cake SEDAP!!!