CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 29, 2009

Cupcakes... Yummy

Hye semua...

ecelli x de nak citer ape pon... saje je gatal nk tulis post ni... sebab x tahan... terliur tengok cupcakes ni.. Ya Allah.. nampak sedap.. ati ni pulak teringin sangat nak... tapi x tau mana nak cari.. hehehe... ye la kat kedai x sama macam yang orang buat speacial for event...

ni pon tengah usha-usha on9 webbies yang tawarkan perkhidmatan membuat cupcake untuk sesebuat majlis.... lagi2 dari kawasan seremban, nilai.. hehehe... kalau ade tuh memang bertuah.. dalam pala otak ni dah plan macam-macam.. tp tinggal kne surf n cari aje.. doa2kn cepat jmpe dengan webbies tu ekk. aminn..

ni antara gambar cupcakes.... hope korang rasa perasaan yang baby ase biler tgk pics2 cupcakes ni ekk.. hehehe.. notty me..













hehe.. cam ne? terliur x? ampon ekk.. hehehe



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


1 kiss Me:

. sury_lovemusic . said...

Ouh ya b!kak rissa ade jual ape :D