CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 31, 2009

Orang Ketiga

Orang Ketiga...... selalunya orang pikir orang yang dapat no 3... x pon orang yang pakai jersi no 3... or orang yang berada di peringkat ketiga... dan semua2 yang ade kaitan ngan no 3... hahhahahaha.. but dalam sesebuah perhubungan... orang ketiga dikategorikan sebagai suatu benda negatif.. kerana orang ketiga ni antara punca keretakan sesebuah hubungan itu.

hmmm.. malas nk ulas lanjut pasal orang ketiga... kerana baby pasti ramai yang mengetahui maksud tersirat dan tersurat berkenaan ngan frasa itu.... betol x??? baby yakin semua yang sedang baca artikel ini terdiri dari golongan orang cerdik pandai.. pst.... pada yang blur... atau tak tahu blh pm baby (as comment ler)...

nak citer la ni... bukan nak bangga diri sebab baby disayangi... tapi memang bangga pon sbb ada yang menyayangi.. tp... pelik sangat2.. sebab ade yang gatal cari pasal dengan kacau baby or bf tecinta, echo @ mirul.... bila kami dah suka.. sayang.. bak kata orang serasi bersama.. mula la ade orang dengki... nak kacau daun... nak pecah belahkan... adehh.. teruknye mereka2 ini..

baby tahu... baby dan echo masing2 ada sejarah masing2.. masing2 ada kawan, cerita, tuperwear (ex gf/bf) yang tersendiri.. jadi ade gak la yang bekas2 tupperwear ni gatal nak cucuk jarum.. nk jadi peranan sebagai racun.. baby malas nk sebut nama.. bior sendiri paham sendiri... bak kata orang sape makan cili terasa pedasnye...

tengkiu sgt2 pada sesapa yang gatal nak jadi racun pada hubungan kami.... sebab ape tengkiu??? nah baca kat bawah ni.... ngeee..
  • korunk buat kami rasa mcm kami artis ( ada yang prihatin)
  • korunk buat kami saling memahami (get know each other well)
  • korunk buat kami x lupa korunk (korunk si pembunuh misteri)
  • korunk buat kami ase hot dan charming (sbb korunk still kjr2 kami smpai dpt)
  • korunk buat kami makin menyayangi (kami ske berbincang)

dah la tuh.. ckup2lah tuh nk buruk2kan baby or echo... ckuplah nk goda2 baby or echo... ckup la jadi lembaga hitam dari kehidupan kami.. teguran yang baik, kami akan terima dengan hati terbuka..... teguran yang merapu tuh, kami buat pekak aje... tak payah nk burukkan baby or echo sebab kami saling memahami, dan jujur dalam hubungan kami...

last words... I LOVE U DAMN MUCH AMIRUL QAYYUM FITRI.

3 kiss Me:

~Ap@i~ said...

aku nk wat2 blur lah.

ape tu eak?

wakakakakakakkaa

mirul said...

wahahaha apai.

to those yg nk kaco relationship aku ngn dia.
silakan.
lagi korg kaco, lagi aku pertahankan.
lagi korg racun, lagi aku carik jalan utk kuarkan racun tu.
mwahahaha.
lagi korg nk rosakkan, lagi tu la aku carik jalan utk memperkukuhkn hubungan aku ngn dia.
korg nk cuba rosakkan, rosakkan la.
aku tadek hal.
aku buat pekak je nnt. :))

p/s: I Love You Too NURUL AIN NAQIAH. LOVE DAMN MUCH!!!

Baby said...

to apai :
sengal la ko.... tnye bonda pi... shuhh.. hahahhaa..

to mirul:
are u sure with wut u talking about ni dear??? jgn ckp aje.. buktikan ok...
kalau cyg mati..... b nk mati skali ngan cyg.. dun leave me alone k dear...

cyg dia.... muuaaahh kat mirul..