CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 22, 2009

Salah Ke Aku Bersama Dia?

hmmm.. ni nak jawab pada blog cma yang lepas yang bertajuk Aduhai Bie..... haaa.. cma tengok aku baik ati + rajin... siap nk reply tuk ko.... kat blog lagi...... huhuhu... ko dh jual kn.. nahh aku beli.... ngeeee.... erkk mcm pantun jerr.. hehehe.. dun angry ekk..

Salah ke Aku Bersama Dia?

salah ke aku jmpe dengan pakwe aku?
salah ke aku temankan dia?
salah ke aku habiskan masa dengan dia?
salah ke aku jmpe dia?
salah ke aku menumpah kasih pada dia?
salah ke aku nk dating ngan dia?

kalau tanya pada Orang~~~~

mereka mahu dimanjai dan memanjai
mereka mahu dibelai dan membelai
mereka mahu dicintai dan mencintai
mereka mahu berjumpa dan menjumpai
mereka mahu dikasihi dan mengasihi
mereka mahu digembirakan dan menggembirakan

Lumrah orang Bercinta ~~~~

selalu berjumpa... tp aku... (dia jauh)
selalu bertentang mata... tp aku.. (dia jauh)
selalu dating.. tp aku... ( aku byk kje lar)
selalu nk manja.. tp aku.. (dlm fon je lar)
selalu nk mkn bersama... tp aku (tgk mms je)

TO CMA :

aku bukan ade niat nk perkecilkan ko ngan bf ko cma.... (erkk ade ke?)... just kdg2 aku terasa sedih gak bila kawan aku x paham aku.... bukan selalu aku dpt jmpe mirul tuh... kadang je... dia bkn rajin dtg jmpe aku... n aku pon x harap mcm tu.. dia bljr lg.. lesen x de wpon kete ade.. aku pon x harap dia buat giler dtg jmpe aku.. drive sorang2 yang membahayakan dia. walhal apai ko tuh ade lesen n ade kete n rajin nak jmpe ko... dlm seminggu tuh ade la sekali dua dia dtg jmpe ko.. jenguk ko.. tp mirul jauh.... so... once dia cuti... n aku pon kelapangan.. x salah kn klu aku jmpe dia? mcm mne ko rindu x de apai.. mcm tuh gak aku.. mcm ne ko rindu nk jmpe apai.. mcm tuh gak aku... kita sama je.. ko serang aku kat blog ko..... dia baca... dia terasa.... dia x mungkin ckp dia merajuk or terasa.. but from his eyes.. from his heart.. from his behavior.. i can see it... klu ko mara laki ko skali pun.. jgn libatkan laki aku... sedey wooo.. laki aku dh x mo jmpe aku da... habes klu ko kne kidnap.. aku kne tinggal sorang.... sme gak sunyi nyaaaa...

2 kiss Me:

~Ap@i~ said...

apsal aku ade lak ni??

ermm..

mirul said...

erk.
x rajin?
bukan x rajin.
mmg rajin but tadek org nk teman.
klau drive sorg, u'll get mad at me.
hmm