CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 4, 2009

Gang KampungChat

hmmm.. baby x tau nk update pasal ape.... masa cuti nih pon x de aktiviti sgt.... just tdo... makan.. kemas rumah.. chatting.. sakat adik.. gado ngan adik... anta adik gi tusyen.. amik adik balik tusyen.. curik kete papa or mama... gi kedai.. lepak ngan kwn2 lu ade yg free mse tuh... walaupon baby antu chatting tapi baby masih ingt pada realiti dan tanggungjawab baby.... feewwiitt...

hmm... saje je nak kenalkan ngan karakter kawan-kawan siber baby

Sezer

ni lobly brother...... dia ni sporting... open-minded... gegiler.. best chat ngan dia... i dunno when do i start knowing him... tapi kami makin rapat mase tuh la.. dan masih rapat hingga sekarang..... baby surely syg dia maaa... we can talk about anything.... tu yg best.. x semua kite blh ckp kat org kn? but dengan dia nie... baby senang nk citer mcm2 ngan dia.. huuhuhuuhuhuh... hmm.. biasanya baby panggil sezer nie abg sez... tapi pemilik nama Shaher Bashir Dattani ini kadang2 dipanggil dia abg mucuk, abg tambeng etc... hehehe... asal simpang empat,Melaka... menetap kat London... mat salleh celop kot.. hahahha.

Man

nick nie mmg jarang masok... bz ngan kerja.. x ingt dunia... hurm.. pasal kerja ni no komen la... abg man or baby panggil dia abg wan ni asal penang... kerja medical assistant.. kenal dari conference abg sezer la nie... then add... n kadang2 sembang... hmmm.. baby suka ckp pasal soal kesihatan ngan abg man ni.. coz tuh profesion dia. he is a sweet guyz... perahsia.. korunk tanya la semua kawan-kawan.. dia ni kedekut gambar.... maklumat diri pon dia na berahsia jugak... hahahaha..... momoy gelarkan abg man ni " BOYE KC JAGAAN KROL" hahaha.. sbb kat kc dia suka sgt dok kaco pmpn.. hahahah..

Momoy

my lobly amoi sista... best merepek ngan dia ni.... kami ade sesuatu yang sama.... giler asam n jeruk mangga muda.... pantang dengar dua2 terliur... hahahahaha.... then... merepek biasa laaa.... kat kc.. dia suka buat bunyik kucen "MEOW".... then baby akan follow the same meoww.. hahahha.... hmmm do kat tampin... she is just a nice lady to chat with....

Shazrul

nick shazrul ni pemes ngan kaler hitam kuning.... huhuhu... macam ne ley kenal dia??? hmmm kat kc gak.. mse tuh dia ngah chatting ngan gang dia... me tbe2 selit... wakakkakaa.. then add ym... add ym pon ade story tau.. mse tuh baby pakai nick BMW_IDAMAN (nick peningkn org n beskal) hahaha... n shaz ni pon salah satu mangsanya.. hahaaha... dh add ym, dia pelik coz kuar pics perempuan..... then bila baby bgtau nick sebenar..... dia gelak.. wakkakaka... shazrulhakim b. shahrulnaim is a nice guy to friend with..sporting..caring...gegiler... yang penting dia x cepat amik hati klu kne usik.... i call him unkel (ape pon ejaan yg keluar, it still call uncle).. sbb dia suka ckp dia tua.. padahal beza umo 6 thun je... klu ikutkn kita panggil abg.. or bro.. tp.. sbb dia suka ckp dia tua terkeluar dr mulut x de insurans ni panggil dia unkel.. terlekat polak smpai sekarang.. hehehe..dan ramai sangkat kitorg memang real uncle and niece.. hahaha.. lu kena beb.. hahahha..

Basikal_idaman

nick nie kalau disebut kat kc... org panggil penghibur.. artis KC (gara2 buat drama korea dengan tasya_tyunk)... amponz weii... beskal or hisyamuddin nie best kawan... dia suka merepek.... gegiler... selalu jadi bahan sakat org.... open-minded... good listerner (kira kawan gosip aku)... dia x cepat amik ati.... selain pangil beskal or syam... baby pangil dia lakik no 4.. (sebab dia ckp aku minik no 4 dia) wakakka.. beskal ni trademark kaler dia pepel kuning... pantang tol dia klu ade yg culik kaler dia... huhuh.. one more pasal budak yang duduk kat sungai buluh n bljr kat UPM ni ialah dia ni suka "MANGKOK" kan org.... mmg byk koleksi mangkok dia nih.. hahaha amponnzzz..

EcHo

Echo Revolution.... hahaha.. kenal dia dari conferens sezer... mula-mula tuh x de la kenal sgt pasal dia ni.... tp... ade ga la sekali sekala chat ngan echo... hmmm echo atau nama sebenar Mirul ni kire spesel sikit... coz kenal kat ym x de la selalu chat.. tp bila jmpe kat kc.. riuh habis kitorang.. wakakakka... dia ni muda 3 thun dr baby... but pala dia masok je ngan pala baby.. hahaha... hmmm... echo......dia ni paling byk nama panggilan yang baby panggil dia... antaranya Miyul, dak masham, hassan (partner nick bedah), siti miyul (gara2 nk usik2 miyul dengan mama dia) hahaha.... yang len lupa lak.. hahahaha... hmmm.. mirul yang berasal dari melaka ni mmg terkenal ngan kegilaan dengan kereta.. belom ade lesen dh pegang kereta kelisa... terbaru... dengar citer new car caming.. but.. entah la.. x tau....

Ain_putri89

hmmm.. ain putri nie baya aku je... nama pon lebih kurang... nurain bt januddin.... dia nie pelat R.... tp... klu xde la kekok sgt dengar dia ckp.... dia ni manja orangnya... sweet... simple... good listener...dan antara best student kat tempat dia study (she said)..... hmmmm dia belajar kat Kolej Komuniti Masjid Tanah, Melaka. kami agak rapat....... sebab selalu keluar outing dan gath sesama... biasa berkepit ngan dia je.. hehehehe.... baby panggil dia my kembar.... sbb sama nama.. hahahaaha....

Wanchai

dak nie.... x tau nk citer pe sgt... dia baya ngan K.... asal dari sri petaling... dekat2 dengan bukit jalil.. hehehe... hmm... selalu gak la jmpe ngan dia nie... biasa around Kuala Lumpur... wan obses ngan kerja... memang kuat kerja..... so.. tu yang buat baby respect dia...

[K]

K... or my other words is Harry Potter.. hahaha.. macam mne ntah blh panggil dia harry potter.. may be ade skali snap pics nampak macam harry potter... hehehe.. wut ever it is.. baby memang panggil dia K.... K nie minat KRU dan Adam Af2..... bg la lagu tuh kat dia.. siyes mmg feeling dia nyanyi.. K nie simple... metroseksual (lelaki yg suka bergaya)... baik.. blh bergurau... kat dlm kc tuh.. siyes ramai yang suka K... senang je budak ni dpt awek.. huhuhu.... pelik.. pelik.. tp tuh la kenyataannya

Dboyz

dboyz.. dboyz.... dboyz.... baby memang rapat ngan dia.. smpai byk kali la kne gosip ngan dia.. wakkaka gosip ke..?? dh macam artis dh.. ahaksz... tettt... hahahaha.. kitorg rapat sebab baby ske usik dia.... dia pon selalu citer kat baby.... may be tuh yang buat kitorang rapat. hehehe.. dboyz nie terkenal ngan gelaran "TUKANG BAHAN KC".. dia masok2 je.. ade la tuh nnti mangsa-mangsa dia.. but now dia dh ade room sendiri... www.kampungchat.tk baby pon ade bahagian gak in that community room.. huhuhu.. nk tau.. try check ok... hehehe... dboyz ni baby panggil dia pak ngah.. sbb anak2 sdara dia panggil dia pak ngah.. hahahaha

notes : dorunk memang rapat ngan baby.... so... dun hurt them coz i will hurt u back

p/s: mana-mana yang x de dlm post kali nie... tunggu next post pulak.... hehehe.... i will put u in.. promote kejap.. hehehe..

2 kiss Me:

baSIkaL_iDamaN said...

sesuke at lu jerkk kate aku dok sungai besi..
sungai buloh la mangkokkkk..
sengal2..
wahahhahahaa..
cop2..
bile lak aku wat drama ha mangkok>>?
sengall..
ne de..
dowunk 2 y mengong..
wakakakkakaa

Baby said...

erk.. salah tuleh ekk..
sowi2..... x perasan woo...
ade la senget.....
ko ngan tasha...
smpai ko kne bahan kaw2 ngan db bape hari x habes2.. wahahahha....