CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 5, 2009

tag...

1.Bekas kekasih saya adalah :
MUHAMMAD AZRAI ZUBIR.... hurmm... dak sepang.. sama umo.. skrg ni merantau kat johor..

2.Saya sedang mendengar :
lagu...... dari media player sy.... mcm2 ade.. hehee

3.Mungkin saya patut :
tido... look at the time 5.35 am.. x tito lg.. ahiyaaaa

4.Saya suka :
kco orang. menyanyi.. buat org mara.. n bla bla bla..

5.Sahabat-sahabat baik saya :
diary..... dia la yang terbaik buat sy.... ho ho ho.. memang la baik.. dia tuh bende.. x de nyawa.. mne reti buat jaat

6.Saya tak paham :
kenapa sy masih berjaga saat ini... huhhhh... sy mengantok.. tp mata terlalu ceraahh

7.Saya kehilangan :
macek shima sy.... dia balik klang... woi.. balik la cepat.. windu ko doww

8.Ramai yang berkata :
aku ni cute n sexy... wakkakaa tang mana sexy tuh.. adoiiii. lawak.. lawakkk

9.Makna nama saya :
cahaya mata...

10.Cinta itu adalah :
sambal belacan....... (ekekekkee) cinta itu blh diumpamakan macam makan sampai belacan... walau pedas hingga mengalir air mata tapi tetap dimakan jua...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
tido.. zzzZZzzZzZZZzzzZ

12.Saya akan cuba :
jd anak yg solehah.. [AMIINNN~!!]

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
x de had masaaaa.. ngeee

14.Telefon bimbit saya :
Nokia ajewww..

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saya akan cari fon sy... tengok bape misskol n msg... hehehhehe

16.Saya paling meluat apabila :
orang buat2 lawak sengal bila kite ngah moody... bkn elok pon aku.. tp parah ade larr

17.Pesta/Parti adalah :
majlis keraian bersama keluar or kawan2.. or orang ramai

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
ikan emasss..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
baru lahir.... sbb mse tuh sumer org syg sy n nak sy...

20.Hari ini :
aku siapkn tugasan yang budak2 group aku x mo kasi abes... cam cilaka perangai

21.Malam ini saya akan :
nk jmpe barneyy......ekekkee.

22.Esok pula saya akan :
g kenduri kawen... abe x ckup vitamen nk kawennn...

23.Saya betul2 inginkan :
perhatian n kasih syg dr family sy

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
lawa gak aku ni.. ekekekekekeke

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat beli belah~!! XD

26.Makanan Barat atau Jepun :
westernnnl.. hahaha~!

27.Bilik yang terang atau gelap :
terangg........

28.Makanan segera adalah :
megi

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
i love u syg...

30.Siapa yang anda nak Tag?
sape2 jee



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

2 kiss Me:

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu melawat anda

ghoniest said...

ghoniest jugak singgah sekejap same pak karamu...
ngee~