CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

Sedalamnya Cinta (tagged)

adoii.. memang ler aku rajin buat tagged nie.. tapi bile kawan aku si basikal_idaman nye tagged nie aku ase pelik polak.. adehhh.. x pnh aku kne tagged psl lagu.. adoii....hmmm.. x pe la.. aku try wat... kalau pelik or laen mcm je bunyik.. korunk diam je ekk.. wakakakka

Mende alah nie Basikal_idaman yang suh buat.... dia ley letak nama aku atas skali tu di tagged... huhh...

Caranya camnie..

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle...
2. For each question, press the next button to get your answer...
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN, NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS...
4. Put any comments in brackets after the song name...
5. Put this on your blog...


haaa..lebey kurang cam2 la..but the quest in english but aku mukak playlist bm.. So lantak ko la.. hahahhaaaaaa

1. Q: If someone says, "Is this okay?"
-----> disturbia (yeahh.. im gone crazy rite now..... wahahaha...entah ler.... korunk pikir ler sendri ekk)

2. Q: How would you describe yourself?
-----> hanya kau yang mampu ( adehh... baca lirik dia weyhh... then korunk tau ler... aku nie giler tentang cinta)

3. Q: What do you like in a guy/girl?
-----> demi cinta suci... (kan aku dh ckp aku nie giler psl cinta.. mesti la cinta weiiyhh)


4. Q: How do you feel today?
-----> tanpa ( resah yang ku ubat dalam kata melukiskan kesunyian tnpa engakau aku x mengerti... adehh lirik pertama nie dh buktikan aku....boring tnpa si dia kat sisi... tanpa cintamu aku resah.. tanpa kasihmu aku hampa... tanpa diriku mati.......)

5. Q: What is your life's purpose?
-----> cinta antara kita ( erkk... pesal sumer lagu psl cinta nie.. adehh laaaa,..)

6. Q: What is your motto?
-----> sangsi asmara ( entah bila bermula cinta yang tak sangka mungkin terlalu lama sangsi asmara terpedaya.... berlalu la masa tak sanggup ku menanti gelora dijiwa tak siapa mengerti.... wakakaaa... no komen babe)

7. Q: What do your friends think of you?
-----> makhluk Tuhan paling sexy ( wakakaka.. lawak tol la... apsal lagu nie lak muncul.. sexy ke weiiyyhh???"

8. Q: What do you think of your parents
-----> bila cinta (erk... entah.. baca je la lirik dia.. ku mmpi pandu kapal angkasa rentas galaksi cari cinta.. ramai wira super yang ku kenal gagah dan perkasa hebat dari nyata...)

9. Q: What do you think about very often?
-----> untuk selamanya ( hmm.... lagu cinta & perhubungan.... cinta la kot.. adehhhhh)

10. Q: What is 2+2?
-----> perlu kamu (hmmm.. pe ekk nk komen.. x tau laa)

11. Q: What do you think of your best friends?
-----> cintamu ( cintamu.. yang ku rasa walau tak terucap semakin dalam... cintamu telah terukir di batas cintaku selamanya....... I LOVE MY FWENZ 4 EVER)

12. Q: What do you think of the person you like?
-----> mengapa (mengapa kau pergi. mengapa kau kecewakan mngapa kau hancuri mngapa kau meghinakan.. menga kau sakiti mangapa kau melukakan mengapa kau memberi.. mngapa kau melupakan. mengapa akhiri.. mengapa memulakan dgn getaran jiwa ku kemutakan pertanyaan.....org yg aku syg slalu ilang... mungkin lagu nie kot sesuai....)

13. Q: What is your life?
-----> bayangan gurauan ( mgkin sbb aku ske bergurau kot... well kalau korunk dh kenal aku... may be korunk tau)

14. Q: What do you want to be when you grow up?
-----> time after time (erk... uwaaaaa... apew nie...)

15. Q: What do you think of when you see the person you like
-----> My all ( i give my all to have just 1 more nite with u i risk my life to feel ur body next to mine coz i cant go on... leaving in the memory of ur soul..ii give my all for ur love tonite.... adesss.... korunk jgn pikir bkn2 weyhhh)

16. Q: What will you dance to at your wedding?
-----> cinta remaja (wakakakaka.. ape ni... adoii... cam x kena jer)

17. Q: What will they play at your funeral?
-----> tak tercapai akalmu (mesti korunk x percaya kalau aku mati kn??)

18. Q: What is your hobby/interest?
-----> aku cinta padamu (aku obses of love beb...........)

19. Q: What is your biggest fear?
-----> tentang bulan (hmmm.. bulan..??? )

20. Q: What is your biggest secret?
-----> asmara ( ooo... begini rasanya hati aku sengsara mengingat dia hatiku luka kerna tergoda oleh cinta... wakakakakak... nie soklan maut nie weyhhhh)

21. Q: What do you think of your friends
-----> nafas cahaya ( sepenuh bintang ada sana manakan cahaya... jawab la pemuja jika benar engkau cinta tanpa berkerana bisikkan lah buat buatku jika terbukti rindu... think it fwenz..)

22. Q: What will you post this as?
-----> Sedalamnya cinta (waakkakaka.... tau ler aku giler cinta. cam perli je aii)

p/s : sumer lagu nie lam playlist aku bertajuk : KARAOKE.. Hahhahaaa...n Aku xtipu woii.. Lantak ar ko nak caye o x....ho3....Tapi kalo tgk lek..cam banyak kan lagu 2 kuar dengan btol n jayanya time soklan mangkok nie? Hahhahahaaa.. kebetulan woiii...

hmm.. aku x de la nak tuding pada korunk tuk buat taq nie... tp try ler.. besh weiyhh... tapi pada budak2 kat bawha nie.. memang kena buat

  1. hemo-hemo
  2. ain_putri
  3. sarah90
  4. suri

2 kiss Me:

Sury97 said...

adoii..kne tagged plak:P

P. A Baby said...

haaa...buat...jgn x buat