CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 16, 2009

Suka Menyampuk

> > > > >Satu hari ketika baru saja tiba dr kuantan, aku
> > > > >singgah sekejap di KlCC.Aku ada something utk dibeli.
> > > > >Ketika aku sedang melihat brg dikedai,tiba-tiba perut aku
> > > > >terasa memulas.Apalagi aku pun terus bergegas ke
> > > > >tandas kat level tu.Masuk saja kat situ,aku tengok
> > > > >ada 3 bilik air.Satu tu bertutup,so aku pegi yg
> > > > >disebelahnya.
> > > > >Baru saja aku duduk,aku terdengar suara dari sebelah
> > > > >"Haa,camna sekarang ?"
> > > > >Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak kenal
> > > > >kat tandas tu.Ntah camna,akhirnya aku balas juga "Ok gak ler"
> > > > >Kemudian suara tu bertanya lagi "Ko nak gi mana ni??"
> > > > >Iskk..Aku mula rasa musykil skit..tapi aku kata "Aku
> > > > >nak balik,singgah sini nak beli brg sikit"
> > > > >Lepas suara tu bertanya lagi "Bila ko nak gerak ni??"
> > > > >Aku selamba jer kata "Lepas aku sudah ni,abis beli aku
> > > > >chow la".
> > > > >
> > > > >Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata
> > > > >"Hei,aku call balik ko lepas nilah,tiap kali aku tanya
> > > > >soalan kat ko, mamat bodo sebelah aku ni asyik jawap jer!!!
> > > > >
> > > > >Moral: jangan menyampuk time orang bercakap...

0 kiss Me: