CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 30, 2008

Outing With Gang Kampungchat.com (30.11.08)

ATIE, BESKAL, MISS_CUTE, [K], AIN_PUTRI, KWN BESKAL

yeahhh...ari nie kuar....... bestt.... kebetulan dah baik demam..... lagi la besh.... ari ni miss cute and kawan2 pegi Time Square..... actually.... plann nk g ari rabu lepas (26.11.08) tp miss cute la sje gatal nk tukar.... ye lar.. adeq ade... malas nk bawak... semak je bwk adik tuh... so... tunda la ngan [k]... pilih time sampai la miss cute confirm ngan [k] (dak kc) nk kuar gi times square around pkol 11.30 pagi...

malam td.... atie_kl(dak kc) & ain_putri (dak kc) ada bgtau nak ikut.....so...gtau details la mcm biasa... just lupa nk bg no fon... ade gak ajak si beskal tuh... tp alasan yang dia bagi dia nk balik kampung... so.. x jd lar... si tasha lakz... x dpt nk ikut... so... layan je la sapa yg pegi.... bg miss cute la... asalkan ada kawan kat sana pon dah okey.... hehe...

hmmm... kali nie miss cute gerak awl... dalam pkol 9 lebih dh kluar umah..... biasa la K.L..... x sanggup den nk drive.... baik amik train....hehehe.... amik train smpai ke Kl Sentral & monorail ke Imbi...... mse dlm tren tuh ade gak update ngan [k] psl perjalanan miss cute ( satu kemestian kalau nk kluar dengan kwn2 yg bkn seperjalanan)......


kali nie....bkn [k] je yg ade.... ain putri, atie, beskal dengan 2 org kawan dia pon join.... beshh lar.... aktiviti pertama kitorang.... bowling.... tp miss cute x main...[k] dengan ain je yang main... miss cute jd tukang sorak aje....hehehe... btw... K kalah main ngan ain...(fuhh..nseb bek x main...) then nk tunggu si beskal lme sgt... miss cute, k n ain g karaoke kat The News KTV.... wakaakaka...giLer Ar.. Kami bertiga eNjoy !!!!!... pas Karaoke, kami kembali ke Time Square.... sedap gak la mata miss cute ngan si ain ni cuci mata tengok baju.... lawa2.... harga pulak blh tahan la... ishh... len kali nk datang lagi la.... nk borong sumer baju...wakakaka...



tengah syok usha baju kat time square..... beskal msg gitau dah sampai.... so... kitorang pon g la lunch... hmmm...makan.....wakakaka.. kelaparan wess... miss cute habis sepinggan char kuey teow... [k] lak mee goreng mamak... ain lak dengan nasi goreng kampungnya... manakala beskal n 2 lagi kawan dia... hanya minum air... kenyang makan nasi minyak katanya... sambil makan, sambil borak... sambil membahan... sambil bergosip.... abes sumer citer kluar wess....

pas makan g jmpe atie lak... dia baru sampai... ade la kitorang masok exhibition anjuran yayasan aids malaysia...pergh.... dari tingkat atas macam rumah hantu.. masing2 dh excited nk g... miss cute lak ade la skit cuak... mne taknye.. den lomah semangat.. lagi2 baru nak baik demam..ade gak yang demam balik klu disergah... mse nak masok exhibition tuh free...dorg bg pkai mp3 n headfon hmmm...tau je la mulut aku, bsing je manjang... sebelum masuk abes org yg kerja tuh aku soal.... dah macam plis pon ade... padan muka korang...wakakaka. seram tuh mse mula2 masok..tp...lme2 x seram sgt... sbb beskal & n sme laluan ngan aku... smbil dgr mp3 tuh aku leh tergelak tgk si K gi main mainan (prop) yang ada.... insap la kejap kitorang pas kluar dr benda alah tu.. biler kluar masing2 dok check sapa yang diantara kami yang kne HIV+.... wakakaka... nak tahu sape??? [K] dengan Ain_putri....



Dah x tau nk buat pe lagi.... kitorang plan nk g kfc lak amik dinner......teman atie makan... kitorang pon makan skali... hehehe..... makan la kitorang puas2 kat situ... sempat gak la bahan membahan... biasala kami....wakakaka... then balik.... tu la alkisahnye tuk kali nie... next time citer lagi ekk...


Ni Ade Few Pics Yang BoLeh Korunk Tengok.......



Mereka yang Join

Miss_cute

Ain_Putri & Miss Cute

Miss Cute & atie_kl

Basikal_idaman, Miss_cute, [K]

Miss_cute & [k]

Ain_putri & miss_cute

ain putri & miss cute

Beskal & miss-cute

beskal & miss_cute

[k], atie, beskal & kwn beskal(nama lupa lar)

Beskal & ain_putri

Hehehe....

ain_putri & [k]

beskal & [k] Rawks

Candid Tyme

Ain_putri & beskal

Chezzy Wedges With extra cheese (Beskal Jeles wess)

Zinger Burger (miss cute punya Lunch)

Paan

Miss cute & [k]

miss cute & [k]

Beskal (candid)

Beskal Kfc promoter


p/s : besh giLer dapat kuar ngan korang..... Len kali kita kuar lagi ekkk... peace dude... for those yg terasa tuh... dun angry....

6 kiss Me:

baSIkaL_iDamaN said...

erk?
bile lak aku jeles wooii??
ampesss

pelangi said...

wakakkakakakka beskal promoter tu yang tak leh blah~ apa pon enjoy dgn korg walaupun late.. im sory k~ tidow ler.. ngee :)) ampoonnn

SaRaH NoRDiN said...

hahahaha..beskal kelakar siot ko promote kfc..miahahaha

wuaaaaaa mish jahat la
ni aku jeles nier..
ermmm....
jeles gile2 babingg niee..

apsal la aku jauh2 sgt niee
nk itot...


atie..gambo candid tu best..
hahaha

P. A Baby said...

ade wess...ko de cakap...
cuma aku x sempat nk rekod je cakap ko tuh..
tiap kali aku tunjuk aku nye chezzy wedges ko ckp ko jles wes.....

hemo said...

adesss.. pasal chezzy wedges jek jeles? hua3.. aku leh makan berpuluh2 cheezy wedges tiap2 hari... hik3.. korang lak jgn jeles... hua3...

baSIkaL_iDamaN said...

ala..
cam la aku batak sangat ngan cheese wedges 2 kan??
aku leyh beli splohhhh ar..
xheeran pown..
wuakakakkaa