CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 20, 2008

Pertandingan Menyanyi Erry Putra

Haa..ni adalah pertandingan pertama Erry Putra anjurkan.kalau nak tau macam mana pertandingan ni,korang kena baca benda kat bawah ni baik-baik okeh!

Cara-Cara:

1. Ambil video korang sendiri nyanyi lagu Erry Putra.tak kisah la lagu yang mana,Cintaku@Izinkan aku.
2. Kualiti video tak penting sangat,tapi jangan lah sampai tak nampak muka korang plak.
3. Kreatif.Memandangkan Erry ni seorang yang suke sangat buat lawak, korang kena kreatif suapaya video tu lawak,kelakar dan best!Kena guna kreativiti sendiri,kalau tak.. REJECT!
4. Umur tak kira,janji boleh cakap dan nyanyi lagu Erry dan pihak juri boleh paham ape korang nyanyi/cakap tu.
5. Hantarkan video korang kat youtube pastu bagi link ke erryblog@gmail.com.kalau tak nak orang tengok,attach je la video korang kat emel tu.(itupun kalau sanggup tunggu la berjam-jam@internet connection korang laju sangat.haha)
6. Tarikh tutup penyertaan,11.12.08 :)

Cara-cara dah tau dah..hadiah nye??Haa...SINGLE Erry Putra yang akan ditandatangani oleh Erry Putra sendiri!Cara nak bagi hadiah tu...tgk lah..maybe akan ada majlis,kalau tak..akan dihantar ke rumah je melalui pos laju.hehe...brape pemenang,akan di beritahu nanti.

So,bila korang dah siap upload video tu kat YouTube,emel kan ke erryblog@gmail.com butiran peribadi korang dalam format ni..

Nama:
Alamat:
No Tel:
Tarikh Lahir:
Tajuk Video (yang kat YouTube):
Nama Account YouTube (nak mengelakkan kekeliruan nanti):
URL video:

Pihak juri:Erry Putra dan WM-WM.

Ape tunggu lagi!!!Cepat2 la hasilkan video yang best!!

P/s:Kalau korang takut org tau video korang mcm ne,jangan la bagi nama specifik sangat macam ni 'Pertandingan Erry' @ 'Cintaku Pertandingan' dsb.pandai2 la korang ye nanti.hehe...

0 kiss Me: