CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, July 10, 2009

Tak Tahu Antara Dua

hahaha.. sowi oke..
ni bukan pasal lagu Farah breep-breep - tak tahu antara dua..
tapi kesah cerita-ceriti yang baby nak kongsi dengan kengkawan sumer..
ni berkaitan dengan Human Life...

AMARAN !!!
cerita ini tiada kaitan dengan yang idop atau yang telah meninggal..
cerita ini dikarang dan di garap untuk tujuan ilmu dan luahan hati semata-mata..
bukan untuk perli... atau buruk-burukkan...
cuma sekadar cerita-ceriti hiburan..



Erin.. gadis ayu ( ayu ke) yang membesar di kota...
masih belajar di sebuah kolej .....
walaupon membesar di kota... namun dia didik untuk besederhana..
beliau seorang yang peramah... sbb tu banyak kawan
cantik ( sumer pmpn cantik)... baik ati.. jujur



Erin mempunyai teman lelaki...
walaupon bf dia agak muda...
namun beliau tetap sayangkan bf dia ni..
nak kata encem.. x de la sangat..
nak kata beharta... budak skolah lg...
tapi.. cinta itu buta...


bf dia ni namanye Khairol
anak sulung dalam family...
dimanjai oleh papa...
namun dia dari keluarga yang bermasalah..
sederhana cara idopnye...


erin selalu habiskan masa bersama k-rol
erin x mao kerana hal family yang melanda k-rol jadi orang yang mundur
kata2 nasihat dan semangat selalu dia titipkan buat bf tersayang
motivasi... jangan ckp.. selalu..

namun.. disebabkan bfnye lebih muda.. erin berpikir2 selalu
"apekah ini jodoh aku ea??" kata erin
lagi2 bila masalah keluarga menggangu pembelajaran k-rol
Erin mula gelisah...takut.. semua la..

ye la.. kalau boleh dh berakhir dengan pernikahan..
kalau x belajar.. xdpt kerja elok2..
macam mana nak sara idopnye nanti...
tak mungkin slamanya bergantung pada family..



## pada pendapat korang kan... pe yang patut Erin lakukan????




Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih

3 kiss Me:

amirah shokri said...

aiyoo..
kawen je la..
pastu dpt anak..pastu..pastu..ermm

sayeJAJA said...

bie.carry aje la.ehehe
jodoh rezeki ngan maut mukan kita yang handle...
gud luck kat 'erin' tuh! :)

Baby said...

to amirah: oit,,, xkn kawen kot,,
budak skola lg tuu.. hehehe


jaja : hurmm... carry je ekk,,,