CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 28, 2009

Cd Erry Putra... Booking Now


korang kenal tak Erry Putra...
ala.. yang pelakon dalam sutera maya, e-toyol dan terbaru Laila sari

oke.... sekarang nie... baby offer untuk jadi agen jualan single Erry Putra..
CD dan siap....
tunggu korang beli ajeee......



didalam album ni ade 4 lagu...
nama pon mini album kan....

Album Mini:
1.Izinkan Aku
Pencipta:Aiman
Lirik:Erry Putra&Aiman

2.Gadisku lari Lagi (2 Version Rock & Pop)
Pencipta:Erry Putra
Lirik: Erry Putra

3.Siapa Di Hatimu (Duet)
Pencipta: Adnan Abu Hassan
Lirik: Faris

4-Cintaku (Ost Sutramaya)
Pencipta:Aiman
Lirik: Zimmy Sofaz


harga CD tuh RM 20 ....
pada pembeli yang serius sahaja akan baby berikan no akaun baby...
dan bila dah bayar.... berikan slip bayaran dan masa korang transfer money tuh oke..

so.. kalau ade sesapa yang berminat nak order dan memiliki album
boleh email baby
baby_glamourgirlz@yahoo.com
017-6494754
(bisness purpose only... personal x dilayan)

bagi link blog dan email...
serta alamat surat menyurat
no telefon

ape2 maklumat terbaru akan baby update pada korang semua oke....

by: Baby Da Cutez
(admin Erry Putra Fan Club)



Jika anda berminat mengenai entri ini..
Sila tinggalkan pendapat anda
Sekian Terima Kasih


0 kiss Me: