CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 20, 2009

Erry Putra & Shajirry - Hadirlah Kasih

hmmmm.. tadi baby bukak youtube..... saje je nak tengok2 video clip lagu2 ni haaa.. sekali teringat kat youtube account milik Abg Erry Putra dan Erry Putra Fan Club.... saje je nak tengok ape yang terbaru admin-admin nie buat kerja huhuhu.... dan ini lah hasilnya.... saje je post kat sini... korunk tengok lah persembahan abang2 baby....

Erry Putra & Shajirry - Hadirlah Kasih



wow.... kalau korunk perasan.... baby pon ade dlm video clip nie... huyooo.. pemes woo.. wakakakka.. bukan nak bangga kerana masuk menyemak dalam video nie.. tapi baby bangga punya abang yang bebakat seperti mereka.......

klu x blh tgk attach video tuh.. try klik link nie...
http://www.youtube.com/watch?v=zmnEyUraVRI


p/s : hope korunk enjoy tgk video nie...

0 kiss Me: